مشاوره حقوقی رایگان - پاپوش درست کردن همسر

باسلام من 4سال پیش 1ملک ارزشمندیو خریدم که تو1سال قیمتش چندبرابرشد.و1شخصی که یکی از همسایگان همون ملک بود که مدتها دنبال همون ملک بوده که به قول خودشون ازچنگ طرف دربیارن که نتونسته بودن که ماخریدیم اینا بعداز1سال 1نفرشون اومد به عنوان خریدن بامن تومعامله که نشد واون شخص از طریق دعاوطلسم منو3تا4سال بدجوری درگیر کردن ازطرفی متوجه شدم که زنم مخبر اوناست چون1فامیلی دورم دارن وعلیه من بدجور دارن پاپوش درست میکنن چیکاربایدبکنم ممنون میشم ازراهنماییتون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
توضیحات واضح نیست . در صورت تمایل تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد باید تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا اینجای کار جرمی صورت نگرفته که قابل پیگیری باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دعا نویس مراجعه و دعا و طلسم انها را باطل کنید