مشاوره حقوقی رایگان - تولید مواد مخدر

سلام. برادر بنده به درخواست پسر عموم که تو کار تولید و فروش مواد مخدر هروئین است به یکی از شهرهای مرزی میره، ایشون از کار پسر عموم اطلاع داشته ولی نه تو تولید و نه فروش هیچ نقشی نداره فقط همراهش رفته حالا با 300 کیلو مواد پیش ساز هروئین تو خونه گرفتنشون، برادرم از لحاظ مالی وضعیتش صفره و خانوادمم نمیتونن پول وکیل بدن، حالا چطور میشه بیگناهیش ثابت کنیم اصلا میشه ؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

دادگاه خودش براش وکیل تسخیری انتخاب میکنه اگر مشاور کامل خواستین تماس در ساعات اداری