مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام. من و همسرم یک بچه 16 ماهه داریم. واقعا ادامه زندگی با او مشکل شده است و همه اش داد و بیداد میکند و در داد و بیداد لوازم خونه را پرت میکند و فحش میدهد. با چاقو چند بار خودزنی کرده است و سر خود را به زمین و دیوار میکوبد. آیا دادگاه حضانت بچه را به او میدهد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر پرونده پزشکی در اینخصوص دارد ویا ابتلا به بیماری‌های روانی با تشخیص پزشکی قانونی. باشد از موارد سلب حضانت خواهد بود

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام حضانت با مادر است مگر شما با دلایل اثبات کنید که مادر صلاحیت ندارد