مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

حق حضانت با زوجه است چگونه است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" کلمه حضانت ریشه عربی دارد و مترادف آن در زبان فارسی یعنی نگهداری . و حق نگهداری و تربیت فرزند طفل بر عهده اش گذاشته شده است با حق ملاقات فرزند طفل برای طرف دیگر .

یک وکیل

با سلام حضانت فرزند چه دختر و چه پسر تا هفت سال با مادر است یعنی مادر اولویت دارد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه وحق الوکاله به صورت حضوری اعلام شود.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
حضانت طفل در صورتیکه زوجین جدا از هم زندگی کنند تا هفت سالگی با مادر است چه فرزند پسر باشد چه دختر
اما پس از ان در مورد دختر تا9سال و پسر تا15 سال بر عهده پدر بوده و بعد از این سنین فرزند از دایره حضانت خارج میگردد
البته در این موضوع صلاحیت پدر و مادر و مصلحت طفل نیز تعیین کننده است

یک وکیل

حضانت فرزند چه دختر و چه پسر تا 7 سالگی با مادر است و بعد از آن تا دختر تا 9 سالگی و پسر تا 15 سالگی با پدر می باشد که البته چنانچه پدر یا مادر دچار مشکلات اخلاقی و یا اعتیاد و ... باشند در حضانت آنها موثر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد