مشاوره حقوقی رایگان - صلح مشروط

سلام. شوهری خانه ای را به صورت صلح مشروط معامله می کند. ضمن عقد شرط می کند. حق سکنی، معامله، انتقال منافع با مصالح است و شرط لایورث است. متصالح فوت می کند. آیا مصالح می تواند مورد مصالحه را به نام خود کند. مگر شرط به نفس نیست؟و ملک بعد از فوت متصالح به وراث تعلق ندارد چون عقد جاری و ضمن العقد شرط شده. سپاس لطفا جواب را همراه ماده قانونی اعلام فرمایید. درضمن این ملک جزو ماترک متصالح اعلام و دارای گواهی ماترک دارایی می باشد.

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام.صلح مشروط درصورت فوت متصالح مورد مصالحه جزو ماترک است

پرسشگر :

سپاس از محبت تمامی مشاورین محترم و وکلای عزیز که .خواستار این هستندد که غباری بر عدالت ننشیند وسپاس بی کران از در راه.لطفا ماده قانونی ابطال صلح مشروط بعد از فوت متصالح مورد مصالح جزو ماترک می شود بفرمایید.سپاس شایسته