مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام خدمت شما وکلا. بنده با خانومم مشکل پیدا کردم و ایشون سر من رو کلاه گذاشت و برای مهریه شکایت کرده است که در دادگاه بدوی من رو به یک سکه پیش و هر 7 ماه یک سکه محکوم کرد و الان اعتراض دادم برای تجدید نظر چون واقعا در توان من نیست و دانشجو هستم و کار ندارم.
آیا تجدید نظر همون یک سکه پیش رو برمیدارد؟

اگه تجدید نظر همین حکم دادگاه بدوی رو تایید کند تا چند روز فرصت دارم که اون یکی سکه پیش رو پرداخت کنم و اگر نکنم جلب میشوم؟ اگر برای تعدیل اقدام کنم باز هم جلب میشوم یا نه؟ تعدیل دادم چی کار کنم که جلب نشوم؟ اصلا جلب میکنند چون من شنیدم به خاطر کرونا و مهریه جلب نمیکنند. آیا درست هست؟

ببخشید این قدر طولانی شد. ممنون میشوم سریع جواب بدهید. خداوند خیرتون بده

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. معمولا از یک سکه کسر نمی گذارند. بلی در صورت عدم پرداخت جلب می شوید. اگر برای تعدیل اقدام کنید و اقساط را تا زمان روشن شدن نتیجه تعدیل بپردازید، خیر جلب نمی شوید.