مشاوره حقوقی رایگان - پول ترهین منزل

سلام ... من خونه ای که برای همسرم اجاره کردم قولنامه اون خونه به نام همسرم نوشته شده اما مبلغ ترهین منزل رو من پرداخت کردم .... مبالغ از کارت خودم و توسط خودم یه حساب صاحب خونه واریز شده و رسید های اون رو هم دارم .... ضمنا تو قولنامه هم قید شده که مبلغ ترهین رو همسر نامبرده پرداخت کرده آیا میتونم مبلغ ترهین رو مطالبه کنم ؟؟؟؟ و پول رو بگیرم ؟؟؟ چه زمانی میتونم در پایان قرارداد و یا هر زمان که بخواد قولنامه فسخ بشه میتونم بگیرم ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنین .... متشکرم

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام چون قرارداد به نام همسر شما هست اصولا وجه به ایشان استرداد میشه و شما میتوانید به طرفیت همسر دادخواست حقوقی مطرح نمایید