مشاوره حقوقی رایگان - معامله در سند دفترچه ای

سلام و احترام
پدربزرگ بنده در سال 40 یک زمین مسکونی را از شخصی خریداری کرد؛ پدربزرگ و پدر و خود ما 60 سال است در آن زمین زندگی میکنیم. اما مشکل این است که سند مالکیت درست حسابی نداریم. تنها مدرکی که داریم یک سند مالکیت دفترچه ای است به نام همان شخص فروشنده در سال 40 که الان فوت نموده است! ولی در انتهای همان دفترچه نوشته معامل (انتقال دهنده) فلانی و متعامل (انتقال گیرنده) پدربزرگم. نوع معامله: بیع قطع. همچنین در دفترخانه آن زمان مهر و امضا شده است.
ما چه باید بکنیم؟ آیا این سند رسمی است؟ آیا این خرید و فروشی که در آخر دفترچه در یک جدول نوشته شده رسمیت دارد؟ آیا الان میتوانیم ملک خود را با همین وضعیت بفروشیم یا بسازیم؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله میتونین بفروشین و مورد تایید است و سند هم دارایی اعتبار است و نگران نباشین میتونین تقاضای سند جدید ام بکنین

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

بله این سند مالکیت است که بنام پدر بزرگ منتقل شده است و شما میتوانید در صورت فوت پدر بزرگ با انحصار وراثت انرا بنام ورقه منتقل یا بفروشید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

فرم اسناد رسمی کاملا مشخص است و سایر قرارداد ها غیر رسمی است . می توانید تصویر مدرک را ارسال کنید تا صریحا اعلام شود سند عادی است یا رسمی .