مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام من 7 در یک فروشگاه کار کردم که حقوق کمتر از حقوق تصویب شده اداره کار بود و قرار بود بیمه بشم که فقط یک ماه رو پرداخت کردن شکایت کردم مطالبه حق بیمه پرداخت نشده و مزایای اون مدت ولی در برگه موضوع شکایات مطالبه بیمم نبود گفتن که در جلسه باید مطرح بشه ، صحت داره این موضوع ؟ باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

شکایت از کارفرما بابت حقوق و بیمه پرداخت نکردن بیمه کارگر بیمه کارگر کارگر کارفرما