مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شاکی در جلسه دادسرا

سلام و وقت بخیر
بنده بعنوان شاکی برام ابلاغیه اومده که جلسه دادسرا برای گواهی گواهان ضمن معرفی شهود، باید ظرف 5 روز مراجعه کنم و امکان مراجعه ندارم و تهران نیستم
میخوام ببینم در صورت غیبت، جلسه ی دیگری ترتیب داده میشه؟ یا به طور کلی چی میشه اگر نرم

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

حتما باید حضور پیدا کنید امکان دارد به دلیل عدم پیگیری پرونده بسته شود اگر شاکی هستید در صورت عدم حضور از تهران وکیل بصورت الکترونیکی (بدون نیاز به مراجعه)اخذ کنید وکیل پیگیر باشد
من تهران هستم در صورت تمایل با من تماس بگیرید