مشاوره حقوقی رایگان - مورد فحاشی ناموسی، تهدیدات جانی متعدد از سوی همسایه ای که عریان بالکن منتهی به پشت بامش ظاهر میشه

سلام، پنجره های 6واحد از آپارتمان ما (اتاق خواب‌ها بعلاوه پذیرایی) به نحوی قرار گرفته که بالکن یا بهتر بگم قسمتی از پشت بام همسایه ساختمان روبرو کاملا به تمام پنجره ها مشرف است، امروز صبح برای چندمین بار مرد جوانی بصورت برهنه کامل (فقط با یک شرت) به صورت بی پروا مشغول سیگار کشیدن بود و بعد از اعتراض بنده به ایشان که اینجا زن و بچه زندگی میکنه و رعایت کن! کاملا با پرخاشگری وقیحانه‌ای گفت به توچه و به کارش ادامه داد! پس از آن من از ایشان با همان وضعیتش شروع به فیلمبرداری کردم تا مدرک مستند داشته باشم جهت ارائه به مراجع ذیصلاح و تهیه استشهاد از اهالی ساختمان! بعد از چند دقیقه به داخل رفت، یک تیشرت پوشید و باز هم فقط با شرت برگشت و شروع کرد از همان فاصله عربده کشی و فحاشی ناموسی و تهدید جانی کردن بنده که بیا پایین گوشیت رو میشکونم و نمیذارم از اینجا رد بشی ! ( و بسیاری واژه‌ها که از سر شرم قادر به ثبتشان در این مرحله نیستم ) کمی بعد شروع به تهمت زدن به من کرد که از پنجره اتاق خودم بالکن آنها را دید میزدنم! (در حالی که برعکس موقعیت پنجره های ما که کاملا دید واضح داره از سمت بالکن نامبرده حتی اصلا به درون ساختمانشان مشرف نیست پنجره های ما) همزمان به پدرم هم که از سر و صدا وارد تراس منزل شده بود شروع به فحاشی و تهدیدات متقابل کرد! خلاصه که فضای خانه‌ی ما سراسر احساس ترس و عدم امنیت شده به گونه ای که حتی برای پشت پنجره رفتن خودمان هم نگرانیم . لطفا راهکار بدین!

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طرح شکایت مزاحمت و عدم رعایت موازین اخلاقی