مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی بابت محکومیت به پرداخت مهریه در دادگاه بدوی

سلام
همسرم از طریق دادگاه خانواده تهران دادخواست مهریه دادن.
میخام به رای دادگاه بدوی مهریه اعتراض کنم
چقدر طول میکشه پرونده بره دادگاه تجدید نظر و اونجا رای قطعی محکومیت بنده به پرداخت مهریه صادر بشه و دوباره برگرده به دادگاه بدوی و اجرائیه مهریه صادر بشه؟
(می دونم مدت پروسه قضایی رو نمیشه دقیق تخمین زد ولی با تجربه شما میخوام بدونم در حد چند ماه هست یا چند روز)
میخوام بعد از صدور اجراییه اعسار بزنم

پاسخ ها :

تجدید نظر خواهی مهریه اعسار مهریه مهریه اعسار