مشاوره حقوقی رایگان - قطع حقوق مستمری از طرف خانواده همسر

سلام وقت بخیر من 2ساله همسرم فوت شدن و بنا به دلایلی با خانواده همسرم قطع رابطه کردم و 2ساله مستمری بگیر تامین اجتماعی همسرم هستم.. آیا خانواده همسر مرحومم میتونن اقدامی برای قطع مستمری بنده انجام بدن و مستمری بنده رو قطع کنن بخاطر مشکلاتی که بین خودمون هستش.......
ممنون میشم پاسخ بدین..

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام فقط در صورتی که شما ازدواج کنید ویا مستمری دیگری دریافت می کنید می توانند در غیر اینصورت خیر موفق باشید