مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی همسر

آیا به خانمی که خودش بیمه صندوق بازنشستگی هست در صورت فوت همسرش که او هم بیمه صندوق بازنشستگی بوده حقوق همسر متوفایش تعلق می گیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر از صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح هر دو حقوق مستمری دریافت مینمودید طبق قوانین نیوهای مسلح دریافت توأمان حقوق بازنشستگی ومستمری ممنوع و شخصاً می توانید بیشترین مستمری رو دریافت نمایید ولیکن اگر صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی است طبق قانون تامین اجتماعی منعی بر دریافت حقوق همسر متوفی و دریافت بازنشستگی خودتان نمی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خلاصه بگویم اگر از نیروهای مسلح هستید بیشترین و دریافت نمایید اگر تامین اجتماعی منعی ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر از صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح هر دو حقوق مستمری دریافت مینمودید طبق قوانین نیوهای مسلح دریافت توأمان حقوق بازنشستگی ومستمری ممنوع و شخصاً می توانید بیشترین مستمری رو دریافت نمایید ولیکن اگر صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی است طبق قانون تامین اجتماعی منعی بر دریافت حقوق همسر متوفی و دریافت بازنشستگی خودتان نمی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در قانون تامین اجتماعی منعی بر دریافت حقوق همسر متوفی و دریافت بازنشستگی خودنمیباشد ولی در نیروهای مسلح دو مستعمری همزمان پذیرفته نیست