مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن پرونده در کمیسیون ماده 12 راه شهرسازی

با سلام برای گرفتن سند به اداره اسناد کهریزک نامه به ما داده به راه شهرسازی کیانشهر تاریخ 1398 تا پرونده تحویل راه شهرسازی شد و در سال 13 99پرونده تکمیل و به کمیسیون ماده 12 فرستاده شده و تمام کسری و عیب پرونده رفع شد تا امسال که به ما گفتن نامه آماده و پرونده هیچ ایرادی نداره العان نزدیک به سه هفته است که میگن پرونده تو کمیسیون گم شده و هیچ کس هم جواب گو نیست من باید چکار کنم

پاسخ ها :

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام ضمن پیگیری اداری از طریق حراست ،درخواست تشکیل بدل پرونده با مدارکی که دارید بفرمایید