مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تجدید وقت جلسه دادرسی

سلام . بعلت تحت درمان بیماری قلبی و پزشکی هسته ای و هم زمان شدن تاریخ رسیدگی دادگاه نتونستم در جلسه دادگاه حضور پیدا کنم ضمن اینکه لایحه ای همراه با مدارک پزشکی تقدیم دادگاه کردم مبنی به تجدید زمان دادگاه. متاسفانه رای بدون حضور من صادر شده. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با توجه به ارسال لايحه توسط شما و عدم نياز به وجود شما جهت توضيح در جلسه مجدد،راي صادر شده است اگر راي به ضرر شماست تجديد نظر بخواهيد
اگر به ياري احتياج داشتيد مدارك خود را در واتس اپ ارسال فرماييد