مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام خسته نباشید. من تو شرکت گاز با رفیقم کار میکردیم عصر که تعطیل کردیم با پسرخالم داشتیم میرفتیم خونه وقتی داشتیم میومدیم تا یه نفر سرجاده وایساده به ما گفت که یه مخزن اب خریدم کمکم بزارین داخل ماشین ماهم گذاشتیم بعد یه مدت تا مخزن دزدی بوده و طرف را گرفتن بردن اگاهی اون هم اسم مارو اورده گفته که کمکم کردن مارو هم بردن اگاهی یه چند روز ازما بازجویی کردن ماهم گفتیم که جریان این بوده خود طرف هم پای برگه بازجویی مارو امضا و انگشت کرده که اینا هیچ کاره بودن حالا دادیار برای ما زده مشارکت در سرقت خاستم ببینم چه حکمی برای ما میزنن ممنون وسپاس

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اصل بر برائت اصل باتوجه به عدم اطلاع شما از سرقتی بودن تانکر واظهارات سارق اصلی،وسایرقرائن وامارات ،درموارد شک وتردید براساس قاعده درآ،ماده 120 قانون مجازات اسلامی قاضی میتواند حکم برائت به شما بدهد