مشاوره حقوقی رایگان - اشکال در ثبت نام مادر در شناسنامه

با سلام و احترام.
اینجانب متولد 1333 هستم و مشکل اینجانب در ثبت نام نامادریم در شناسنامه اینجانب به جای نام مادر مرحوم خودم می باشد. پدر مرحومم به علت مشکلاتی با مادر مرحومم داشته نام نامادریم را در موقع اخذ شناسنامه در آن قید نموده و این قضیه در بحث انحصار وراثت اموالم ایجاد مشکل خواهد نمود. خواهشمندم راهکار و سیکل تصحیح این اشکال را به بنده نشان دهید. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر نامادری زنده می باشد با آزمایش DNA می توان این قضیه را اثبات کرد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

دادخواستی به طرفیت اداره ثبت احوال تقدیم نمایید و تقاضای اصلاح سند مذکور را نمایید