مشاوره حقوقی رایگان - کشمش تخمیر نشده

سابقه اول بنده می باشد درون منزل بنده مقدار 150 کیلو کشمش ده روز پیدا کردن ولی همون جا کل کشمش ها رو چپ کردن و تنها یک خانواده برداشتن واسه آزمایش و دبه های داخلش رو هم بردن ولی در صورت جلسه زدن 300 لیتر و هیچ چیز دیگه پیدا نکردن .. سوال اول بنده این است نیروی انتظامی برای ازمایش می فرسته یا دادگاه ؟ سوال دوم میشه حکمشو بگید ...

پاسخ ها :

یاسر حسن زاده بنام

جناب آقای یاسر حسن زاده بنام :

ارسال به آزمایشگاه صرفا با دستور مقام قضایی امکانپذیر هست و شما میتوانید به صورتجلسه تنظیمی اعتراض کنید. درصورتی که موارد یافته شده در منزل شما مصداق مشروبات الکلی باشد، وفق ماده 702 قانون مجازات اسلامی:
هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قراردهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قراردهد به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار(74)ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی(تجاری) کالای یادشده محکوم می شود.