مشاوره حقوقی رایگان - شرکت ساختمانی

باسلام خسته نباشید. بنده در یک شرکت ساختمانی کار کرده ام. و تاکنون که سه سال است کارم از شرکت تمام شده فعلن حساب ما را تسویه نکرده اند. هر وقت هم از مدیر پروژه یا حسابدار پول درخواست میکنیم میگن شرکت پول نداره. قرارداد و کل کار کردمون هم از شرکت گرفتم ولی پولی ندادن. آیا با شکایت کردن من علیه شرکت میتونن حساب ما رو به تأخیر بیندازن یا کلن ندن؟ممنون از همگی

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر نمی توانند و شما و بقیه کارگران می توانید اموال شرکت را در راستای طلبتان توقیف نمایید و دادخواست مطالبه طلب نیز تقدیم دادگاه نمایید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
دوست عزیز پروسه دعاوی حقوقی به هر حال زمانبر هست ولی امکان اینکه حق و حقوق شما رو پرداخت نککن وجود نداره و همونجور که همکار محترمم فرمودند در صورتیکه اموالی از شرکت شناسایی کردید مثل حساب بانکی ملک و غیرو...میتونید در راستای طلبتون در خواست توقیف اون رو بدهید