مشاوره حقوقی رایگان - کارمند رسمی آزمایشی چگونه میتواند استعفا نماید؟

سلام و روز بخیر. من کارمند سازمان دولتی هستم که سال 91 بصورت پیمانی استخدام شدم. از بنده تعهد 10 ساله برای کار گرفته اند که تقریبا 9 سال آن در مهر ماه تموم میشه. امسال رسمی آزمایشی میشم. از طرفی در آزمون آموزش و پرورش هم امسال بصورت پیمانی قبول شده ام. سوالم اینه آیا کارمند رسمی آزمایشی با شرایط من که یکسال از تعهدش مونده میتونه استعفا بده و در آموزش و پرورش مجدد مشغول به کار بشه و اگه تعهدم تموم بشه یعنی مهر سال آینده چطور در اینصورت میتونم استعفا بدم؟
با تشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر در یک نهاد مشغول به کار هستین تقاضای تبدیل وضعیت کنین