مشاوره حقوقی رایگان - کوچه پیشنهادی در طرح هادی روستایی در لاهیجان

با سلام. مدتیست درگیر یه موضوع در زمین شخصی خود در روستایی در لاهیجان شده ایم. زمین سند شش دانگ دارد. برای کسب جواز ساخت مراجعه کردیم که متوجه شدیم در طرح کوچه ای با نام کوچه ی پیشنهادی در نقشه قرار دارد که از وجود ان بی اطلاع بوده ایم. سوال اول اینکه میشود بدون اجازه از صاحب زمین کوچه پیشنهاد داد؟؟ دوم اینکه آیا امکان حذف کوچه پیشنهادی وجود دارد یا خیر؟؟ سوم در صورت عبور کوچه آیا کوچه باید کامل از یک زمین عبور کند یا به طور مساوی از زمین مجاور هم باید عبور کند. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام
کوچه طبق طرح اجرا شده و شما می توانید مطالبه بهای زمینتان را بکنید.

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

از بخشداری سوال کنین سوال حقوقی نیست