مشاوره حقوقی رایگان - عرض کوچه در طرح هادی

سلام چه فرقی بین کوچه بن بست و کوچه بن باز در طرح هادی میباشد ،این موضوع بنظر میرسد در طرح پیش بینی شده یا نه ،بر اساس طرح کوچه تا 50 متر باید 8 متر باشد و اشاره ای به کوچه های بن بست نشده است . برخی اظهار می‌دارند که در کوچه بن بست این وحدود عضی کوچه به 6 متر تقلیل داده شده است . چگونه می‌توان این موضوع را بررسی کرد .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

موارد ملکی اصولا به گونه ای نیست که صرف یک سوال و پاسخ شما را به راه حل قطعی برساند اسناد و مدارک شما باید بررسی دقیق شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام عرض کوچه طبق طرح جامع تفضیلی روستا مشخص خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضوری به بنیاد مسکن مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله کاملا درست است شما هم میتوانید از یک کارشناس عمران کمک بگیرید و هم از شهرداری پرس و جو کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

طرح هادی دلبخواه نیست هرچی تصویب شده باید اجرا شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق بنیاد مسکن و شهرداری پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طرح هادی توسط بنیاد مسکن تدوین وتصویب میشود از ان مرجع پیگیری گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دهیاری و بنیاد مسکن پیگیری کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
با مراجعه به بنیاد مسکن یا شهرداری موضوع را پیگیری نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد میشود موضوع را به صورت حضوری پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بنیاد مسکن پیگیری نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ملاک طرح جامع هادی ملاک است به دهیاری و شورای اسلامی محل مراجعه فرمایید .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید خود طرح هادی آن منطقه مورد بررسی قرار بگیرد