مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تجدید نظر

با سلام و خسته نباشید
بنده به مدت 17ماه برای کارفرما کار کردم و طی این مدت نه حق اولاد دو فرزند و نه حق مسکن به بنده پرداخت نشد و از کارفرما شکایت کردم اداره کار حق به من داد و طی حکمی کارفرما را محکوم به پرداخت مبلغی به بنده کردند بنده با این که حکم به نفع من هست ولی اعتراض دادم چون حق مسکن من رو طی مدت 17 ماه 600هزار زده بودند همچنین حق اولاد هم خیلی کم از حق خودم آیا اعتراضم تاثیری داره? که حق قانونی بنده رو بدن?

پاسخ ها :

مهران رحیمی

مهران رحیمی :

استان :

سلام بله اعتراض شما قطعا رسیدگی می شود و به موجب قانون کلیه حقوق شما را پرداخت می کند

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اعتراض حق شما بوده وهیات مربوطه برسی میکنن بله احتمال داره اضافه بشه