مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره برای دادخواست اعتراض به رای اداره کار در دیوان

با سلام و عرض ادب
بابت مطالبات از شركتی در اداره کار شکایت کرده ولی متاسفانه اضافه کار مازاد بر 44 ساعت ، عیدی سال 99 ، فوق العاده اضافه کاری خارج از تایم کاری و حق اولاد فرزند سوم (دختر بالای 18سال که تاکنون ازدواج نکرده و بیکار)، پایمال و رای ناقص و قطعی (مستندات کامل در پرونده رسیدگی) صادر شده است و فقط سه ماه فرصت دارم دادخواست اعتراض به رای صادره اداره کار در دیوان ببرم.
1- برای بردن رای به دیوان به کجا باید مراجعه کنم؟
2- فرم مخصوص دیوان از کجا باید تهیه کنم؟
3- چه مطالبی باید بنویسم؟
4- اگر وکیل بخواهد لایحه برای دیوان تنظیم نمایید هزینه اش چقدر می شود؟
ممنون و سپاسگزار از اینکه اینجانب را ارائه طریق می فرمایید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می توانید دادخواست اعتراض خود را به رای اداره کار مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دوست عزیز از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید تا تمام موارد را خدمت شما بگم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می توانید دادخواست اعتراض خود را به رای اداره کار مطرح نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ز طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می توانید دادخواست اعتراض خود را به رای اداره کار مطرح نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می توانید دادخواست اعتراض خود را به رای اداره کار مطرح نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می توانید دادخواست اعتراض خود را به رای اداره کار مطرح نمایید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست اعتراض به رای اداره کار را مطرح نمایید برای راهنمایی کاملتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید