مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تهدید با چاقو

با سلام. چندی پیش بنده با همسایه خود دعوامون شد و کار ما به دادگاه کشیده شد. بنده از دست اون آقا شکایت کردم که مزاحمت ملکی انجام داده است و درون خانه من را نگاه کرده و به طرف من با برادران خود فحاشی کردند. بعد اون آقا هم رفته به دروغ از دست من شکایت کرده است که من با چاقو تهدید کردم و فحاشی کردم. جلوی بازپرس یک شاهد آورد که من اصلا او را نمیشناختمش و دست روی قرآن گذاشت و گفت من چاقو داشتم. میخواستم بدونم من مجازات میشوم؟ چون هنوز خودم شاکی هستم یا هنوز دادگاه شاهد های بنده را هم میخواهد. اگر دادگاه رای بدهد، میتوانم اعتراض کنم؟ ممنون میشوم پاسخ دهید.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. احتمال محکومیت شما ضعیف است و امکان تجدید نظر خواهی وجود دارد.