مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دروغين حمل چاقو

شوهر من بعد از اينكه پسر يكى از همسايه ها تو خيابان منو كتك زد و تهديد و فحاشى كرد به درب منزل اون فرد رفت بدون اينكه كلمه اى فحش بدهد پليس ١١٠ آمدند و شوهر من قصد سوار كردن اون آقا به ماشينو داشت دوربيناى پليس بود و اظهارات دو طرف توسط پليس ثبت شد بعد از اينكه ابلاغيه ى شكايت من براى اونها رفته به دروغ شكايت كرده اند كه همسر بنده وقتى درب منزل اونها رفته با چاقو تهديدشون كرده. ميخواستم بدونم اگر شاهد دروغين داشته باشن چه كارى از دست ما بر مى آيد؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در جلسه دادگاه
، شاهد طرف مقابل را جرح و تعدیل نمایید و با توجه به قانون اعلام نماید که شاهد ، شرایط قانونی شهادت را به دلیل .... نداشته و. ..