مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام.
خانم بنده حکم استرداد جهیزیه رو گرفته است ولی نیومده ببرد و الان پرونده به اجرای احکام مدنی برای محکومیت مالی رفته است و اون ها هم وقت نظارت دادند.
الان من چه کاری انجام بدهم؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشدالبته هزینه مشاوره تلفنی کاربران دادراه 60 هزار تومان است.