مشاوره حقوقی رایگان - تصمیم دادگاه در خصوص دسیسه چینی و پرونده سازی همسران بر علیه یکدیگر چیست ؟

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلای محترم سایت
حدود یک سالی هست که با همسرم تفاهم نداریم، برای طلاق هم قبلا چندین بار همسرم شکایت کرده که در یک مورد دادگاه به ایشان اجازه مراجعه به محضر و اجرای طلاق را هم داده بود که ایشان مراجعه نکرد و این دادگاه و پاسگاه همیشه دوره سره من میچرخه، بخاطر عذاب هایی که از ناحیه ایشان بر من وارد میشد، در قبال بذل مهریه اجازه حق طلاق را به صورت محضری و سند رسمی به ایشان دادم، در آخرین گرفتاری که از طرف ایشان سره من خراب شده این است که اردیبهشت امسال ایشان با همدستی مادر و برادرانش در منزل 8 عدد بطری مشروب خارجی و 20 سوت شیشه جاسازی کرده، سپس با مراجعه به پاسگاه و گزارش محل جاسازی شده، مامورها را بالای سر من فرستاد که دستگیر و به پاسگاه منتقل شدم البته چون خودم گهگاهی تریاک استفاده میکنم 18 گرم شیره تریاک نیز کشف شد، بعد از انتقال من به پاسگاه، ایشان آمد و تهدید کرد اگه بخوام پای ایشان را وسط بکشم، دختر 12 ساله مان را از خانه بیرون خواهد کرد (علت این تهدید هم به این خاطر بود که متاسفانه من هم ماشین را به نام ایشان کرده ام و هم قرارداد اجاره منزل را ، و مطمئن بود که با این تهدید ، پای ایشان را وسط نخواهم کشید) .
بالاخره بعد از چند ساعت بازداشت، پیش قاضی کشیک رفتم و خواهش کردم هرطور شده منو آزاد کنه و اشاره کردم شاید این مشکل از طرف خانواده همسرم برایم درست شده، خدا رو شکر قاضی محترم با فیش حقوقی منو آزاد کرد، متاسفانه به جهت عدم اطلاع من از وقت رسیدگی، دادگاه رای غیابی صادر و حتی پرونده برای اجرا به اجرای احکام رفته بود که با اعتراض من وقت رسیدگی واخواهی تعیین شده و چند روز دیگر وقت دادگاه واخواهی است ، در رای صادره به جهت مشروب به یک سال حبس و 7،100،000 جزای نقدی و از بابت شیره به 70 ضربه شلاق و 400،000 جزای نقدی و از بابت شیشه به 70 ضربه شلاق و 300،000 جزای نقدی محکوم شده ام، ممنون میشم به دو سوال من پاسخ بدید :
1 - اگر آنچه را که ذکر کردم و عین حقیقت است برای دادگاه بازگو کنم تاثیری در رای صادره خواهد کرد یا حکایت آش نخورده و دهن سوخته خواهد بود؟
2 - با توجه به اینکه پرونده از اجرای احکام به شعبه دوباره عودت شده است، در صورت حضور من در وقت رسیدگی، اجرای احکام میتواند مرا بازداشت کند یا اینکه ضمانت من توسط ضامن کماکان پابرجاست؟
سپاس بیکران از وکلای محترمی که با سعه صدر و گشاده رویی پاسخگوی مردم هستند.

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

خیر تا زمانی که رای قطعی صادر نشود شما آزاد می‌مانید.