مشاوره حقوقی رایگان - ساخت زمین خارج از بافت

با سلام و خسته نباشید.
اینجانب یک قطعه زمین 500 متری خارج بافت ( در واقع چسب بافت ) خریداری کرده ام و یک بنای 120 متری ناقص از قبل از سال 1385 دارد.
آیا من اگر اون بنا را خراب کنم میتونم دوباره بسازم؟ در ضمن دارای کنتور برق هست. به کجا مراجعه کنم تا زودتر به نتیجه برسم؟ با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

پرسشگر :

با درود
نه مجوزی فروشنده به ما نشان نداده
و میگوید برای قبل از سال 85 میباشد و نقشه هوایی دارد ..

ساخت زمین خارج از بافت تخریب بنا خارج از بافت زمین خارج از بافت زمین