مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی بالکن

سلام. بنده یک قطعه زمین خریداری و اقدام به ساخت نمودم. با عنایت به این که ملک بنده آخرین قطعه در کوچه و نقشه تفکیکی می‌باشد و ابعاد آن به شرح ذیل می‌باشد:
شمال 5 متر مشرف به کوچه 8 متری
غرب 20 متر مشرف به فضای سبز در نقشه تفکیکی و در طرح تفصیلی مشرف به بلوار 30 متری
جنوب 15 متر و مشرف به قطعه مجاور
شرق مشرف به ساختمان ساخته شده
با توجه به این که در طرح تفصیلی ملک بنده و سایرین مشرف به خیابان سی متری می‌باشد، کلیه مالکین و سازندگان در این بخش اقدام به احداث بالکن نموده و پس از پرداخت جریمه ماده صد اقدام به دریافت پایان کار نموده اند. حال با توجه به پرداخت ماده صد بالکن مذکور از سوی بنده با توجه به تغییر مدیریت شهرسازی واحد مذکور از ارائه پایان کار به اینجانب اجتناب مینماید و کار بنده را خلاف قانون اعلام مینماید.
خواهشمند است بنده را راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام.
افت قیمت ملک طبق نظر کارشناس قابل مطالبه می باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با ارایه مدارک مربوط به دیگر مالکین همسایگان به فرمانداری جهت بررسی واحد فنی مهندسی لایحه بزنید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026