مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

سلام. برادر شوهر من با زن خود به من تهمت و افتر به قذف زدند و حتی این که من در اطلاعات سپاه به جرم زن روسپی گر پرونده دارم. با پیامک من و شوهرم از آن ها شکایت کردیم. یک بار رفتیم شورای حل اختلاف به علت عدم سازش پرونده به شعبه 2 دادیاری رفته است. قبل از جریان پیام ها من و شوهرم منزل مادر شوهرم بودیم. اون زن و شوهر اومدند و دعوا و فحاشی کردند و موهای من رو کندند که این هم در شکایت من هست. الان بعد از یک ماه اون ها رفتند از من شکایت کردند. در صورتی که من کتک و فحش خوردم. به نظر شما چی میشود؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به دلایل شاکی دارد در صورت اثبات فحاشی جزای نقدی معمولا صادر میشود