مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا ، نشر اکاذیب

با عرض سلام و ادب و احترام خدمت وکلای محترم
بنده سر موضع سهم الشراکه از آب چاه روستا از 45 نفر شکایت کردم دادگاه خواسته من رو وارد دونست و به نفع من رای داد ، یک نفر از 45 نفر به این رای اعتراض زد و یک دادخواست به علاوه 20 برگ ضمائم تنظیم کرد و برای دادگاه ارسال کرد که بره برای تجدید نظر
من دادخواست و ضمائم رو از دادگاه گرفتم و متوجه شدم که این آقا یک برگ استشهادیه تو روستا تنظیم کرده و نوشته شما این رای رو با پول و پارتی و آشنا گرفتید و 45 نفر هم انگشت زدند زیر این برگه رو
سوال من این که نوشته های این شخص شامل نشر اکاذیب میشه ماده 698 یا نه ؟
ممنون اگر پاسخ بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نشر اکاذیب نمی شود
شما می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید