مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک پدر بابت مهریه

سلام .
پدر من 89 سال دارد و برادر کوچک من با ترفند این که میخواهد روی سند خونه پدرم وام بگیرد و باید سند به نام خودش باشد و چون سن پدر من بالا هست وام نمیدهند. پدر من هم سند به نام او زد و الان با خانومش به مشکل برخوردند و همسر او درخواست مهریه کرده است. برادر من حقوق بگیر دولتی هم هست و جز خونه پدرم خونه ای ندارد. زن او حکم توقیف خونه رو گرفته است. آیا امکان دارد پدرم خونه رو از برادرم پس بگیرد؟

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
رفع توقیف از ملک پدری نیازمند اثبات بطلان عقد بین پدر شما و برادران و ابطال سند رسمی مذکور می باشد.