مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اخطاریه

سلام. میخواستم بدونم این ابلاغیه چی هست؟ از من هم شکایت شده است و اسم من هم مح هست و در این ابلاغیه من باید چی کار کنم؟ آیا محکوم کردن تهمت زدن من هم وجود دارد؟ لطفا توضیح بدهید.
با تشکر.

نوع ابلاغیه: ابلاغ اخطاریه/ احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

نوع علت حضور: ادای توضیح

متن ابلاغیه: مهلت حضور 10 نوع علت حضور: ادای توضیح

دعوی ......به طرفیت مه.. مبنی بر لواط فاعل بالغ عاقل با نابالغ و تولید ارسال و توزیع و انتشار آثار مستهجن و مبتذل به وسیله سیستم های رایانه ای و مخابراتی
با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ میگردد ظرف مهلت مقرر جهت ادای توضیح در این محکمه حاضر شوید در غیر این صورت دستور جلب شما صادر خواهد شد.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
احضاریه جهت اخذ توضیح است واین احتمال است تفهیم اتهام شوید وضامن وسند معتبربه همراه داشته باشید