مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی از شوهر در زندان

سلام .خانمي هستند كه به درخواست پدرشون با آقايي ازدواج كردند و اون آقا بعد از ٣ ماه به دلیل بدهی به زندان می افتد. در اين شرايط خانم ميتونند از این آقا طلاق غيابي بگيرند؟ مهريه رو هم نميخواهند و ميخواهند به این آقا ببخشند و فقط طلاق بگيرند. چون اين خانم قبل از عقد عاشق يک آقايي بودند كه پدر فهميدند و به زور ايشون رو به اين آقا دادند و اين آقا هم حتي ميداند و خانم چند بار به ایشون گفته كه من هيچ حسي به تو ندارم و چند بار هم در اين دوران خانم رو كتک زده است.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
اگر حبس بیش از 5 سال محکوم شده اند از موارد عسر و حرج می باشد و می توانند دادخواست طلاق از طزف زوجه از طریق دفاتر خومات قضایی ثبت نمایند.

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

سلام
طلاق به جهت محکومیت مالی و حقوقی ممکن نیست. در محکومیت کیفری قطعی هم زمان مسئله ی مهمی است.
اما در خصوص ضرب و شتم اگر حکم کیفری دارید که ثابت میکند کتکتان زده میتوانید به استناد عسر و حرج اقدام به طلاق کنید.از طرفی اگر حکم کیفری ندارید اما شهودی هستند که میتوانند به سختی شما و کتک خوردن شما در زندگی شهادت بدهند و از طرفی به زندانی شدن شوهرتان به شرطی که لااقل مدت زیادی از محکومیت وی گذشته باشد، شاید بتوانید عسر و حرج را اثبات کرده و طلاق بگیرید