مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

با سلام. شوهر من یازده سال پیش، جرم مواد تریاک کرده است. ما یک ساله که با هم ازدواج کردیم. الآن میخواهم جدا شوم و طلاق بگیرم. سه سال و یازده ماه دیگر از زندانش مانده است. میتوانم از این طریق که زندان است و جرم کرده طلاق بگیرم؟ رأی طلاق را دادگاه صادر می‌کند؟ لطفا ممنون میشم راهنمایی ام‌ کنید.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در صورت محکومیت به حبس بیش از 5 سال میتوانید تقاضای طلاق کنید