مشاوره حقوقی رایگان - ادعای کلاهبرداری

با سلام.
من به صورت فردی در یک آموزشگاه فنی و حرفه ای کار اعزام دانشجو انجام میدهم.
سال گذشته تعدادی دانشجو به کشوری خارجی که نزدیک ایران هست فرستادیم و تمام مراحل ثبت نامی و اخذ پذیرش را هم کامل کردیم. این افراد به آن کشور رفته و یک سال هم درس خوانده اند.
الان برگشته و میگویند که شما از ما کلاهبرداری کرده اید و پول ثبت نام زیاد گرفته اید.
در صورتی که هزینه ما مشابه هزینه ثبت نام اعزام دانشجو های ثبت شده بوده است.
آیا ادعای کلاهبرداری با توجه به این که ما تمام کارها را انجام داده ایم، برگ پذیرش که در قرارداد ما ثبت شده به آن ها تحویل داده شده و این افراد درس خود را شروع و ادامه داده اند و وارد سال دوم می شوند و درس خود را ادامه خواهند داد، وارد خواهد بود؟
در صورت منفی بودن پاسخ، آیا با توجه به توهین ها و رفتارهای ناشایست این افراد، من میتوانم ادعای حیثیت و شکایت نمایم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی رضیان

جناب آقای محمدمهدی رضیان :

تمامی موارد مطروحه راهکار قانونی دارد
پیشنهاد میگردد با وکیل پایه یک دادگستری مشورت نمایید…