مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف خودرو با موتور سیکلت

با سلام. بنده در خیابانی در یکی از محله های اصفهان ساکن هستم. هنگام ظهر که سر کار میرفتم خودرو ای با موتور بنده از سمت راست سبقت و به موتور بنده برخورد کرد و زمین خوردم. خودرو متواری شد. دست و صورت و پاهای من زخمی شد و باعث شکستگی جزئی دست من شد. پلاک خودرو توسط دوربین ها به 110 اعلام شد و بنده با اورژانس به بیمارستان منتقل شدم. آیا مقصر کیست و چه باید کرد؟

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
بطور کلی و مطابق آیین نامه راهنمایی و رانندگی سبقت از سمت راست تخت هر شرایطی ممنوع است .