مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام همسر از شناسنامه مرد

سلام. چرا بعد از طلاق اسم زن من را از شناسنامه ام حذف نکردند؟

پاسخ ها :

هاجرموسوی

هاجرموسوی :

سلام
برای حذف نام همسر از شناسنامه شرایطی لازم هست
اولا زن غیر مدخوله باشه وتقاضای صدور المثنی کند
ولی اگر زن دوشیزه نباشد
میتواند فردی را به عنوان خواستگار به یکی از دفاتر ثبت ازدواج و طلاق معرفی کند و گواهی سر دفتر را مبنی بر خواستگاری و تمایل به عقد از سوی طرفین را به ثبت احوال ارائه دهد. در این صورت با این اقدام ثبت احوال شناسنامه المثنی صادر می کند و نام همسر سابق را در آن ذکر نمی کند.