مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین ورثه ای

سلام، وقت بخیر. میخواهم در شمال یک زمین وراثتی خریداری کنم که از قضا مقداری از زمین آن در طرح هادی قرار دارد و روی آن زمین دو دهنه مغازه مخروبه و یک انبار برنج ساخته شده است که وارثین مدعی پرداخت پول آن بناها که در طرح هادی قرار دارند هستند. تکلیف بنده چیست؟ آیا باید پول آن ها را هم بپردازم که امکان تخریب هر زمان آن خواهد بود و ممکن است زمان تخریب آن یک سال طول بکشد و یا شاید ده سال.
لطف می کنید راهنمایی کنید تکلیف بنده به عنوان خریدار چیست؟ آیا نباید آن زمین و ساختمان ها را از متراژ اصلی زمین و ساختمان اصلی کم کنند و مابقی را به بنده بفروشند؟

پاسخ ها :

خرید زمین ورثه ای تخریب ملک در طرح هادی ملک در طرح هادی قوانین خرید و فروش ملک ملک