مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت بیمه کار و حقوق

با سلام
بنده به مدت 3 ماه از محل کارم پول طلبکار هستم و بابت مشکلی که داشتم بعد 6 ماه به محل کار خود رفته و درخواست پول کردم ولی کارگزار پولم را نمی دهد یا می گوید مجبوری بیایی اینجا کار کنی تا پولت را بدهم لطفاً کمکم کنید و اصلا بیمه رد نکرده است.
با تشکر

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلا شما میتوانی با مراجعه به اداره کار با اثبات رابطه کاری خود معوقاتتون رو مطالبه کنید