مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام من 20روز پیش تصادف کردم و پام شکسته بعد راننده منو برد بیمارستان از تو بیمارستان زنگ زدم 110 بعد مراحل قانونی را سپری کردم نامه پزشک قانونی داد که برای معاینه مجدد سه ماه دیگه برم این سه ماه که گفته دوبار برم طول درمان حساب میشه؟؟ و بعدش نامه دادن راهنمایی رانندگی برای کروکی افسر آمد سرصحنه کروکی فرضی کشید و سواری پراید را مقصر اعلام کرد میخوام بدونم کروکی فرضی آیا برای بیمه و دادگاه قابل قبول هست؟؟ و بعد چه مراحلی باید طی کنم چون کسی را ندارم برم دنبال کارام بلدم نیستم بعدش کروکی را من باید ببرم بیمه یا اونکه مقصر زده به من باید بره ؟؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید چه مراحلی مانده باید طی کنم ؟ باکمال تشکر از شما و برنامه خوبتان یاعلی

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

سلام.افسر موظف است کروکی تنظیم و به دادگاه ارسال نمایید بعد از رسیدگی در دادگاه و صدور رای وقطعیت به بیمه برای گرفتن دیه معرفی میشوید