مشاوره حقوقی رایگان - زمان درخواست اعسار و نحوه آن - اجراییه مهریه در ثبت اسناد

همسر من از طریق اجراییه ثبت مهریه خودشو اجرا گذاشته.
من تا چه زمانی میتونم درخواست اعسار بدم؟ حالا باید این کارو انجام بدم یا صبر کنم تا بره دادگاه ؟ الان البته حدود 2 ماه از اجراییه گذشته ، لطفا راهنمایی فرمایید چه کاری باید انجام بدهم؟

آیا دادگاه برای اعسار ، گردش حساب و نقل و انتقال اموال میخواهد یا نه ؟

آیا به علت اجرا گذاشتن مهریه توسط اجرای ثبت ، زوج باید مبلغی به ثبت بپردازد یا نه ؟ با توجه به اینکه اینجانب اموالی ندارم.

لطفا پاسخ دهید
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

سلام وقت شما بخیر با گذشت دو ماه از اجرائیه محرزه که پرونده ثبت کامله لذا منافاتی با درخواست اعسار شما از طریق دادگاه نداره و میتوانید دادخواست اعسار خود را ثبت کنید .
متاسفانه در شهرهای مختلف رویه ثابتی وجود ندارد . در بعضی از شهرها همراه دادخواست اعسار خواسته تقاضای ابطال اجرائیه ثبتی را میپذیرند اما در بعض دیگر اول باسد در خصوص دادخواست اعسار رای قطعی صادر شود و بعدا میتوان ابطال اجراییه ثبت رو تقاضا کرد . در هر صورت شما که فاقد اموال هستید دادخواست اعسار خود را تقدیم دادگاه کنید

مهناز  رجبي

سرکار خانم مهناز رجبي :

تقسیط وجه اسناد لازم الاجرایی که از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشته شده اند منوط به اثبات اعسار مدیون از پرداخت ، آن هم در دادگاه صالح می باشد .
فرم صورت اموال پیوست شود
زوجه نیم عشر دولتی که شامل هزینه اجرایی دولت می شود را پرداخت می نماید البته این مبلغ قابل استرداد از زوج است.