مشاوره حقوقی رایگان - هزینه اعتراض

سلام بنده به پرداخت 20 سکه تمام بهار محکوم شدم حالا میخام تقاضا اعسار و تقسیط کنم میشه بگین هزینه اعتراض به حکم چقدره میشه. میخام برم اعتراضمو تو سامانه ثنا بزنم میشه بگین دقیقا چند تومان میشه مرسی.

پاسخ ها :

آرزو سلیمانی

سرکار خانم آرزو سلیمانی :

سلام
با یکی از دفترهای خدمات قضایی تماس بگیرید.

پرسشگر :

هر یک میلیون 3ونیم درصد مطمین هستین یعنی من 3میلیون فقط برای درخواست اعسار باید بدم تا درخواستمو تو سامانه ثبت کنند.؟
3.5درصد که هزینه به اجرار گذاشتن مهریه برای خانم هستش

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

سلام به دفتر خدمات قضایی یا خود سامانه ثنا قسمت محاسبه هزینه دادرسی مراجعه فرمایید.

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

تقاضای اعسار غیر مالی است وهزینه دادرسی معادل دعاوی غیر مالی دارد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام شما تقاضای اعسار و تقسیط بدهید همان هزینه اعسار را پرداخت میکنید ن هزینه میزان سکه ها را... بنابراین هزینه اعسار حول سیصد هزارتومان است