مشاوره حقوقی رایگان - قانون تور و لیدر های تور

سلام و خسته نباشید. من در تاریخ 8 خرداد ماه از یکی از شرکتهای خدماتی مسافرتی اقدام به رزرو پرواز و تور ترکیه کردم و مبلغ کل را واریز کردم و در تاریخ 20 خرداد به سفر آمدم ولی شرکت در قبال دریافت وجه به جای هتل اینجانب و خانواده ام را به جای فرستادن به هتل به یک مسافر خانه که در بدترین منطقه استانبول که از نظر اجتماعی در وضعیت فقر و فحشا است لیدر ان شرکت ما را به انجا انتقال داده. در صورتی که از من پول هتل 3 ستاره دریافت کرده بودند که با اعتراض و تماسهای مکرر و خروج از ان محل و تحمل هزینه های و خرجکرهای اضافی شرکت برای من و خانواده هتل دیگری برای من معین کردند و باعث شدند یک روز از سفر اینجانب از بین برود و خانواده ام در یک کشور دیگر خسته و بیمار و مورد تمسخر دیگران قرار گیرد. با اعتراضهای مکرر شرکت با درخواست مبلغی اضافه بعد از 9ساعت معطلی ما را به هتل انتقال دادند. و درخواست پول اضافه کردند. درصورتی که من هیچ دسترسی به حساب بانکی ایرانم نداشتم با تاخیر مبلغ واریز شد ولی با تهدید و لغو بلیت برگشتم از طرف شرکت قرار گرفتم. لطفا اگر ممکن میباشد. من را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما باید تمام مدارک و قرارداد و سایر توضیحات را ضمیمه یک لایحه شکایت کرده و تحویل سازمان میراث فرهنگی استان خود دهید و از آژانس مسافرتی شکایت نمایید.