مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی

باسلام دو جوان با دوست همخدمتی خود بعد از ترک یک جلسه دوستانه دچار درگیری لفظی میشوند که حدود یک ساعتی طول میکشد بعد دوست خود را به منزلش میرسانند دو روز بعد اون دوست از این دو جوان شاکی میشود و به پزشکی قانونی مراجعه میکند و نامه میگیرد که به ایشان تعرض کرده اند و پرونده دیگری هم دال بر آدم ربایی برای این دو جوان پرونده سازی میکنند الان دو ماه این دو جوان که هنوز هم در حال خدمت سربازی بودند در زندان به سر میبرند و هیچ چیزی رو این دو جوان به گردن نگرفته اند و یه نفر شاهد هم دارند که وقتی اون جلسه رو ترک کردند این شخص با رضایت خودش به همراه این دو جوان رفته تکلیف این دو جوان چی میشه ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

در این مورد نیاز به مطالعه پرونده و نظریه پزشکی قانونی می باشد. متاسفانه شاهد با ادای شهادت خود قصد کمک به دو سرباز موصوف را داشته اما در واقع به شاکی کمک کرده و شهادت داده که این سرباز با آن و نفر رفته. به هر حال بدون مطالعه پرونده نمیشه نظری داد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام موضوع شما نیاز به گفتمان بیشتری دارد
لطفا جهت مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیام بدهید لطفا