مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به حریم خصوصی

باسلام و خسته نباشید اینجانب الف. ساکن شهرستان اهر ... که مشغول کار در تعمیرگاه لوازم خانه یخچالو غیره هستم که متاسفانه روز چهارشنبه عده ای از ماموران پلیس کلانتری... که حدود 8نفر بودند که با مشاهده دوربین مداربسته میتوانم ثابت کنم در ساعت 9صبح الی 10 که من در خانه شخصی پیشه زنو دوتا دختر و یک پیرزن ناتوان که مادر زنم میباشد مشغول استراحت بودم که ایشان بعد از تخریب و به هم ریختن کارگاه و عده ای از وسایل ارزشمند که بعلت مشکلات مالی و پرداخت اقساط جهازیه فرزندم دوعدد سکه یک گرمی و یک عدد ربع سکه و یک عدد نیم سکه بهار اونجا گذاشته بودم که متاسفانه زندگیمو داغون کردن و در ساعت 11به خانه شخصی بنده با بدرفتاری و توهین به خانمم مرا با لباس خواب سوار ماشین کردند بردند کلانتری و ساعت دوازده آزاد کردند حال از شما که در دیوان نشستید و به درد ما مظلومان رسیدگی کنی این کار که با من کردند من چکار کننم رفتم کلانتری کفتم وسایل من گم شده منو مسخره کردند میکند دستور قاضی داریم که بدونه اجازه صاحب ملک وارد بشیم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
دوست عزیز اینجا دیوان نیست در این سایت وکلا مردم را راهنمایی می کنند.
برای شروع شکایت با شماره تلفن 197 تماس بگیرید و ماجرا را توضیح دهید.
در صورت عدم پیگیری شکایت کیفری مطرح نماید.