مشاوره حقوقی رایگان - سابقه خدمت در مناطق عملیاتی

با سلام.
پدر بنده در سال 66 از پادگان شهید دستغیب شیراز به بوشهر اعزام شدن،
و حدود 1 سال اونجا بودن،سپس به مهاباد اعزام شدن،برای ایثارگری ایشان مراجعه کردیم، بوشهر گفتن پرونده ها سوخته است و موجود نیست،
و فقط مهاباد از روی کارت پایان خدمت قدیمی چون یگان ترخیص کننده بود به پدرم یکسال سابقه حضور در مناطق درگیر دادن، که این سابقه برای ایشان و موضوعی که من میخوام استفاده کنم فایده نداره (چون مهاباد جزو مناطق عملیاتی نبوده،و فقط درگیر حساب میشه) پدر من ژاندارمری بوده و الان شده ناجا، اونجا هرچی گفتیم آقا کمیسیون بگیرید و راستی آزمایی کنید، گوش ندادن..حدود 1 ماه پیش به دیوان عدالت اداری شکایت کردم،
من کمتر از یکماه وقت دارم این سابقه رو زنده کنم،آیا دیوان فایده ای داره؟
اگر نه چه اقدامی بکنم؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. تنها راه همان دیوات عدالت اداری هست که متاسفانه روند رسیدگی آن طولانی خواهد بود.