مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

عرض سلام و خسته نباشید
من یک خانوم هستم و الان با همسرم به اختلاف خوردیم و ایشون ادعا کرده که چند قلم از جهیزیه بنده را ایشان خریده و ادعا میکنه فاکتور هم داره.
در حالی که کل جهیزیه را بنده خریدم و اهل فامیل هم شاهد هستن فقط چیزی که هست من فاکتور اون وسایل رو ندارم چون فکر نمیکردم هیچوقت بکارم بیاد و اوم اقلامی که اعلام کرده رو ما رفته بودیم با هم از فروشگاهها خریده بودیم و دقیقا حضور ذهن ندارم که فاکتور رو به نام کی گرفتم چون همسرم باهام بود. گاها پیش میاد که جایی فامیلی ازم میخوام فامیلی همسرم رو میگم.
بفرض این که فاکتور ها به نام ایشان باشد آیا میتوانن وسایل را از من بگیرند در حالی که تمام مبالغ از کارت بانکی بنده خارج شده و میتونم پرینت حسابم رو نشون بدم‌.
البته الان وسایل دست بنده هست و منزل هم برای خودم هست. آیا نیاز هست که وسایل را جابجا کنم بگویم چیزی نبوده یا بگویم برای نیاز مالی فروختم چون تو نبودی که نیازهای مالی ام را برطرف کنم. چون چندماهم هست که جدا زندگی میکنیم و مهریه بنده در حال اجراس آیا در صورت نپذیرفتن قاضی میشود روی مهریه حساب بشود مبلغ اجناس
البته من ماه قبل بدلیل همین اختلاف درخواست تامین دلیل داده بودم و کارشناس شورا اومده بود و از تمام وسایل بنده صورت برداری کرد ولی فقط خودم حضور داشتم و همسرم نبود.آیا این تامین دلیل جایی فایده دارد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
زمانی که مدارک برای اثبات مالکیت نباشد قاضی باید بر اساس نشانه ها و عرف و دلایلی مانند نحوه پرداخت وجه تصمیم نماید.
شما نیاز نیست کاری انجام دهید. تامین دلیل هم کارایی ندارد. جهیزیه هم ارتباطی به مهریه ندارد.
چنانچه همسر شما مدعی مالکیت وسایل هست باید دادخواست داده و این موضوع را در دادگاه اثبات نماید.